Ígérem, nem mindig lesz könnyű betartani a lenti pontokba szedett tanácsokat. Néha kimondottan megerőltetőnek fogod érezni, de ha   legyőzöd a belső, automatikusan megszokott, beléd rögzült késztetésedet, nagy harcot vívsz önmagaddal, amiben csakis te lehetsz a győztes!

 1. Bárkivel találkozol, adj valamit neki!  

Képtalálat a következőre: „woman giving”

Egy szelet csokit, egy banánt, egy kártyanaptárt, egy dicsérő szót, vagy épp egy mosolyt.  Jutalmad: az illetőnek jó napot szerzel, és ez neked is örömet okoz.

 1. Amikor beszélsz az emberekkel, azt kedves hangnemben tedd, és mosolyogj   mellé!

  Ha mosolyogsz, te is jobban érzed magad, és akivel beszélsz, az is hálás lesz érte!  Jutalmad:  mosolygós arc, könnyedebb érzés, egyszóval boldogabbnak érzed magad. Ezt kisugárzod az emberek felé, akik ámulni fognak, ha eddig csak azt  tapasztalták, hogy kedélytelenül elsuhantál mellettük a lépcsőházban

 1. Húzd ki magad, legyen lelki tartásod!A túlélés egyik fő eszköze. Ha kihúzod magad, máris jobban vagy.

Próbáld ki! Állj a tükör elé, ejtsd le a vállaidat, tarts magad görnyedten, beesett vállal, fénytelen pillantással. Most nézd meg magad… hm.  És most emeld fel a vállad, húzd be a hasad, tartsd fel a fejed!!  Ugye?

Képtalálat a következőre: „büszke nő”

Jutalmad: Magabiztosabb, kecsesebb, vonzóbb külső. A keringésednek, légzésednek is jót tesz, ha nem félig összegörnyedt  állapotban kell testedet működtetnie.

 1. Ha éppen megtámadott a rosszkedv ördöge, ne időzz vele sokat, mert  akkor ő fog nyerni feletted.

Mondogasd magadban: a dolgaim nagyon jól alakulnak, boldog vagyok! Ezt ismételgesd mániákusan, de úgy, hogy közben lelkileg átéled, felpörögsz és erre az időre el is hiszed, amit mondasz! Ez egy kis hatásos színjáték, amit 5 percig kell csinálni. Próbáld ki!

Jutalmad: Ha jól csinálod, tényleg jobban érzed magad! Ez önszuggesztió, megerősítés, amit jó célra – a saját boldogságodra – használsz.

 1. Ha aggódni-valód van, azt csak a szobád egy meghatározott sarkában, egy meghatározott, általad kijelölt konkrét időpontban teheted. 

Képtalálat a következőre: „worrying woman”

Ez az aggódási félóra.  Ezen túl, vagy ez előtt aggódni, rágódni, félni tilos és életveszélyes! Tehát ha elővesz egy probléma, fékezd meg a bestiát! Hirtelen szakítsd meg a folyamatot, és kezdj el gondolni például egy gyönyörű sárga rózsára vagy a tenger fékezhetetlen hullámaira.

Jutalmad: Tudatosabban meg fogod tudni határozni, min érdemes rágódni, és min
nem. Ez önkontrollt eredményez, amit idővel úgy ki fogsz tudni magadban fejleszteni, hogy életed  főszerkesztőjévé válsz, és nem engeded, hogy mindenféle kósza gondolat a hatalmába kerítsen.

 1. Ne védd mindenáron az álláspontodat.  Ez feszültséghez vezet, és nincs rá  szükséged. 

Talán ezt a legproblémásabb betartani. De inkább hallgasd meg a másik véleményét és vedd tudomásul, hogy az afrikai oroszlánt nem biztos, hogy mindenki  ugyanolyan ijesztőnek látja,  és a szivárvány is attól szép, hogy olyan sokszínű… Ha legközelebb késztetésed van, hogy erősítgesd az igazadat, fogd vissza magad, és hagyd a csudába! A legtöbb kicsinyes vitának nincs értelme, és nem ér meg ennyit.

Jutalmad: Lelki béke, és bölcs visszavonulás, amire nem más kényszerített, hanem bölcsességed folyománya.

 1. Szeress bele önmagadba! 

 Ez nem egoizmus, hanem törvény. Ha nem értékeled magad, akkor az kisugárzik a környezetedbe, és egy láthatatlan, de gyenge, foszladozó  szálat képez közted és az emberek között.Ha elismered, hogy szeretetreméltó vagy, akkor ezt megérzik rajtad, és örömmel, magabiztossággal, nyílt érzelmekkel tudsz közelíteni a számodra fontos személyekhez.

Nézz bele most a tükörbe, és mosolyogj! Lásd meg magadat, és érezd át, hogy egyedi vagy!
Ahhoz viszont, hogy szeresd magad, a fenti lépések nagyon fontosak.

Jutalmad: Emberi kapcsolataid sokkal értékesebbé válnak. ÉS  A  VÉGSŐ CÉL, MELYÉRT MINDEZT MEGTESZED:   A BOLDOGSÁGOD! 

Természet, Kültéri, Zöld, Gazdaság, Sky

A legboldogabb ásványi kövek:  citrin, rózsakvarc, karneol, jade. 

Ezekről és még sok egyéb ásványról tudhatsz meg többet  az Ásványok Hatásai fejezetben, csak kattints ide!  https://asvanyszerelem.hu/tudnivalok-az-asvanyokrol/asvanyok-hatasai/

 

Oszd meg, ha tetszik!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .