Sok Szeretettel Üdvözöllek !   

Annyit kell tudnod rólam, hogy volt szerencsém sokáig dolgozni egy budapesti  Ásványüzletben,ahol imádtam lenni, és ahol naponta fordultak meg emberek az élet minden területéről .

Az emberek különbözőek voltak, de egy közös volt bennük:

Jobb életet szerettek volna, kellemesebb hétköznapokat, sokan a szerelmet, szeretetet keresték, néhányan gazdagságra vágytak, egy szóval: Boldogabbak szerettek volna lenni.  

Ez nemes cél.

Én mindenkinek megpróbáltam segíteni, és nagyon –nagyon szerettem azt az érzést, ami például akkor töltött el, amikor egy idősebb, kedves hölgy azt mondta nekem,  hogy ugyan teljes depresszióban jött be az üzletbe, de az ásványok  puszta látványától és egy kis beszélgetéstől annyira felderült, hogy már mosolyogva távozott kifelé…

Igen, ezekért a pillanatokért döntöttem úgy, hogy én is létrehozok egy olyan kis üzletet, az életnek egy olyan meghitt pici zugát, ahol boldogság tölt el, és ahonnan te is egy jobb érzéssel fogsz távozni.  

Csodákat persze sem én, sem a gyönyörű ásványok nem tudnak tenni, bár igaz, már az is csoda, hogy ezek a csodás természetes képződmények évszázadok, sőt évezredek óta ilyen nagy hatással tudnak lenni az emberekre.

Gyógyítanak velük, energiát adnak, bátorságot töltenek belénk, fejlesztik az érzékeinket, szeretetet, szerelmet vonzanak életünkbe, és ne felejtsük ki azt sem, hogy egyes kövek, pl. a türkiz, korall, tigrisszem, mágikus védelmezői képességekkel bírnak.

Nagyon fellelkesít a tudat, hogy sokszor milyen egyszerű módszerekkel segíthetünk magunkon, és bízom benne, hogy az én lelkesedésemből rád is ragad egy kicsi !

És hogy miért pont tőlem vásárolj ? 

Nos, semmiképpen ne csak tőlem vásárolj, hisz másoknak is csodás dolgaik vannak!

 Ám  vedd figyelembe, hogy:

  • Ingyen szállítok, amennyiben megfelel neked az ajánlott postai küldeményként való postázás.
  • Az általam készített karkötőkre 1 éves ingyen visszafűzési garanciát vállalok , amennyiben elszakadna☺

Fehér Türkiz, Kristály, Türkiz

Fontos nekem, hogy elégedett és boldog vásárlókat „hagyjak magam mögött” , és nagyon jól tudom, hogy ezért tenni kell. A bizalmat meg kell szerezni, és a maximális segítséget kell nyújtani.

Nos, én ezen vagyok, és ezt igyekszem tenni.

Cserébe csak annyit kérek, hogy szeresd, becsüld az ásványokat, és mindig vedd észre, hogy ők az életed minden napján melletted állnak, segítenek, bátorítanak és védelmeznek.

Azért, hogy ez egy valódi, és kölcsönös ÁSVÁNYSZERELEM  legyen..

Szeretettel :

♥  Kati