Könnyű-e neked ez a kérdés? Mitől vagy boldog éppen TE? Mi az, amire gondolva reggel úgy ébredsz fel, hogy Ó de jó hogy felkelhetek !

 

Azért – valljuk be – kevés ember van, aki így tapicskol ki reggel a fürdőbe a finom puha ágy hívogatásából.  Pedig, magamról tudom:

a világ akkor szép számunkra, ha megtaláljuk benne  a saját boldogságforrásunkat.

Ez nem kis munka, mert néha bizony mélyre kell merülni hozzá és le kell hámoznod magadról a család, a barátok vélt vagy valós elvárásait arra vonatkozóan, hogy Te mitől is legyél boldog…

Gondolkozz el: mi motivál, mi dob fel, és mi taszigál odébb egy –egy nehezebb periódusodban? Amikor azt érzed, hogy szinte nem is érzel semmit. Csak úgy vagy, csak úgy létezel, mert létezned kell.

Nyisd hát ki lelked bugyrát és less bele ! Ne máskor, hanem most !

Ez fontos. Ha halogatsz, semmit sem fogsz tenni, mert a mindennapok viharos szelei naponta széttépik lehetőségeidet, idődet arra, hogy azzal foglalkozz, ami Veled kapcsolatos , ami Te vagy.

Ha megtalálod a boldogságod legbelsőbb magját, ha képes vagy leásni oda, és a gyökereket megpiszkálni, érezni fogod,  hogy lehet, kicsit fáj, de ez nem baj, mert éppen saját magadra igyekszel  rátalálni. Ennél nincs fontosabb.

Ülj le tehát egyszer és mélyedj magadba! Hagyd a gondolatokat, majd gondolkodsz utána; most csak azt igyekezz átérezni, megtudni,

Ki VAGY TE ?  Mennyire vagy boldog ?

Találd meg a saját örömforrásodat és igyekezz naponta legalább egy picikét csipegetni ebből az örömtortából.

Naponta legalább egy kis időt szakíts a saját örömödre, még ha csak 10 percet is!

Hidd el, utána már napról napra könnyebben megy a mosolygás; idővel sokkal lazább derűvel fogod továbbgörgetni  napjaidat, és a saját magad szeretete és valós értékelése olyan rutinszerűen épül be mindennapjaidba, mint a kézmosás.

És hogy ennek mi köze van az ásványokhoz?

Nagyon sok.

Minden, de minden ásvány emeli a rezgésszámodat, és ezáltal zsupsz, belekerülsz egy olyan örvénybe, ahonnan egy kicsit más szemszögből szemlélheted a saját életedet.

Az ásványok önbizalmat, erőt, bátorságot adnak neked a mindennapok gondjaihoz, és rálátást a megoldáshoz.

Rajtad múlik, észreveszed-e.

Te magad válaszd ki, melyik ásvány a Tiéd, és melyikről érzed azt, hogy „Ö most megfogott!”

Vigyázz, mert lesz ilyen !!  Jó élményválogatást !!

Itt megtalálod a részletes leírást arról, melyik ásvány tud a legjobban hatni a saját életedre!

https://asvanyszerelem.hu/tudnivalok-az-asvanyokrol/asvanyok-hatasai/

 

Oszd meg, ha tetszik!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .