Nem tagadom, azon túl, hogy imádom a köveket és mindig elönt egyfajta boldogságérzés, amikor egy-egy szép darabot alkotok, azért ezzel célom is van.

A mottóm:  A szépségek viselése belső szépséggel tölt el.

Kapcsolódó kép

 

Azt gondolom, kizárt, hogy ha valaki felvesz pl. egy rózsakvarc karkötőt, – amiről ugye tudjuk, hogy a feltétel szeretet jelképe, – akkor azzal egyidőben bárki iránt is képes lenne aljas és rossz gondolatokat táplálni, küldeni vagy ártani szeretne neki!

Egyszerűen ez szerintem nem fér össze a rózsakvarc üzenetével.

Képtalálat a következőre: „woman wear gemstone rosequartz”

 

A rózsakvarc a szeretet erősíti , az a dolga, hogy rámutasson, mindent meg lehet közelíteni a szeretet szemszögéből, még egy látszólag kellemetlennek tűnő állapotot, kapcsolatot,élethelyzetet is.

És persze hogy nem varázskő ez, ahogyan egyik sem, ami egy csapásra mindent és mindenkit megváltoztat és az ördögből angyal lesz;  hanem ez egy hosszabb-rövidebb folyamat, amit te indítasz el azzal, hogy úgy határozol, viseled ezt követ és összhangba  kerülsz a szeretet forrásával, elfogadás, békés együttélés rezgésével.

Nincsenek csodakövek, melyeket ha felveszel, minden megváltozik.


Te viszont megváltozhatsz, és a te kis varázsköved ebben segít neked. Tehát mindig együtt kell működni a kiválasztott ásvánnyal, és akkor, de csakis akkor mindent megtesz érted!


Kapcsolódj rá az univerzum energiáira, ahol minden jót megtalálsz, és ami támogat téged akkor, ha látja, hogy azért te is teszel valamit, nem csak passzívan és gyötrődve várod a nagy varázslatot.

Amikor kiválasztasz egy ékszert és örömmel felteszed, látod magad benne a tükörben, akkor ez a kép fog szemed előtt az utcán sétálva is megjelenni, és ez egyfajta magabiztosságot ad neked, egy belső értéket, bölcsességet, amit te hordozol magadban. Ami mindig is benned volt.. A rajtad díszelgő ékszer csak a jelképe ennek.

Kapcsolódó kép

Tehát hogy mi a célom azzal, hogy valóban szeretném eljuttatni hozzád ezeket az ékszereket?

Az, hogy egy szeretőbb, vidámabb és boldogabb világot hozzak létre azáltal, hogy szépséget nyújtok az embereknek.♥♥♥♥

Hiszem, hogy minél több a szépség, annál szebb a világ, még ha csak a mi szűkebb világunk is. Hisz minden ott kezdődik. Veled, Velem, Vele…- aztán majd követik a többiek, akik szintén a szépséget keresik az életben és nem a rosszra fókuszálnak.

Aki szereti és boldogan viseli ezeket a szépséges köveket, annak biztos, hogy a lelke is kiragyog a sárból és örömmel közvetíti a szeretetet , megértést és elfogadást saját környezetében.

És ha te már megtetted ezt, csodálatos és rendkívüli példa leszel mások számára is!♥

 

 

Oszd meg, ha tetszik!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .