Hogyan tudna egy egyszerű karkötő segíteni neked abban, hogy a napi gondjaidat kicsit könnyedébben vehesd, hogy más szemszögből lásd a dolgokat, és hogy egyáltalán, boldogabb hétköznapokat élj meg?

 Egyáltalán, lehetséges ez?

 A válasz: igen.

Kapcsolódó kép

Gyorsan leszögezem, itt most ne elsősorban ara gondolj, hogy én valami csodakarkötőt ajánlok neked, ami varázsütésre bearanyozza az életedet és soha többé nem kell problémákkal küzdened!

Az nem is lenne jó, mert az élethez kellenek a gondok, a megoldásra váró helyzetek,  megpróbáltatások, és a megoldások megtalálásának öröme.

Az, hogy képes legyél meglátni a dolgokat a maga valóságában, és egy felülemelkedett nézőpontból közelíteni ahhoz a megoldáshoz, ami neked a legjobb. 

  • A kövek segítenek ezt a felsőbb útmutatást megláttatni , meghallani és hozzásegíteni ahhoz, hogy kövesd a megérzéseidet, kövesd ezt a felsőbb vagy ha úgy tetszik, belső hangot.

Képtalálat a következőre: „spirituality woman”

Minden ott rejlik, a szívedben , a lelkedben.

Ha képes vagy felismerni ezt, már félig nyert ügyed van.

De ahhoz, hogy ezt meg tudd tenni, egy másfajta hozzáállásra van szükség, és nem azt kell folyamatosan erőlködve próbálgatnunk, ami már eddig sem vált be. 

A megoldás az , ha a szokásos viselkedésmintáidat és érzéscsomagodat lecseréled egy frissebbre, egy használhatóbbra, egy szeretetteljesebbre.

Képtalálat a következőre: „love”

A csodálatosan szép és hasznos ásványi kövek nagyon nagy segítséget képesek neked ebben nyújtani.

Ők a társaid, barátaid, akik –  főleg, ha szereted őket  -képesek megemelni a rezgésszintedet, a kisugárzásodat pozitívabbá teszik,  örömet hoznak életedbe, és pontosan ezek a dolgok azok, amiktől úgy fogod érezni, kicsit átváltoztál.

Másképpen kezded látni ugyanazt a dolgot, és a megoldás egyszerre csak fel fog tűnni a szemed lőtt.

Hogy is nem vetted észre eddig?

Legyél nyitott azokra a kövekre, melyek vonzanak!

Legyél nyitott arra, hogy igenis képes vagy megoldani a problémádat, gondjaidat.

Te magad vagy erre képes, az ásványok viszont hozzásegítenek a megoldáshoz és ahhoz, hogy megtaláld a fényességet saját lelkedben.

Kicsit olyan ez, mint amikor egy ételt elkészítesz.  Megcsinálod , megkóstolod, de érzed, valami még mindig hiányzik belőle. Egy kis plusz, egy kis érdekes, finom hozzávaló, amitől tökéletes lesz.

Válaszd hát ki, életed milyen problémáira keresed a  megoldást, és aszerint válassz karkötőt.

A kövek –  ha szeretettel veszed őket körbe –  segíteni fognak neked. Higgyél benne, bízzál benne.

Minden karkötő rugalmas dupla fűzőszállal készül, melyre 1 éven keresztül ingyen átfűzési garanciát vállalok!

Itt válogathatsz: 

https://asvanyszerelem.hu/termekkategoria/karkotok/

 

 

 

Oszd meg, ha tetszik!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .