Kétféle módon választhatod ki kedvenc ásványi kövedet vagy ékszeredet:

Személyesen egy üzletben, ha éppen szerencsés vagy és van a közeledben ilyen  bolt, vagy ha nincs, akkor megbízol egy webshopban, amelyik ásványi ékszereket árul.

Sokan az utóbbit választják, mivel sajnos az ásványboltok mennyisége nincs összhangban azzal, amennyire kereslet volna.

Tehát ha személyesen választod ki a kedvenc kövedet vagy ékszeredet, , akkor menj be az üzletbe és figyeld az érzéseidet: 

Kapcsolódó kép

Két fő módja van annak, hogy rátalálj a megfelelő köre, pontosabban hogy a kő találjon meg téged:

 1. Első látásra, villámgyorsan beleszeretsz valamelyikbe, anélkül, hogy a többit megnéznéd és  tudnád, mi az, és egyáltalán mire jó.

  Ez elég gyakran megtörténik. Ilyenkor hagyni kell, hogy a folyamat működjön, ne avatkozz be azzal, hogy „de hát , mégsem ezt kellene, ilyen színeket én nem is hordok, stb…

  Nem véletlen, hogy az az ásvány éppen téged választott ki. Ugyanis így működik a dolog: nem Te választasz, hanem Téged választanak ki.  Csak ne állj ellent!

2. Hosszan tallózol, nézegetsz, megtapogatod ( nem mindenhol engedik ) , töprengsz, visszamész, dilemmázol, próbálsz érezni valamit valamelyik kőnél és várod a csodát, hogy megtörténjen a nagy bummmm, a nagy felismerés

Ha sikerül rátalálnod így valamire, szerencsés vagy.

Na most, szerintem az első variációval biztosabbra mész. Ha nem gondolod agyon, hanem csak hagyod, hogy elsodorjon az érzés, hogy neked igenis ez kell.

Kapcsolódó kép

Amikor webshopban vásárolsz, akkor is hasonló a választás folyamata, leszámítva, hogy nem tudod megtapogatni a köveket.

Ilyenkor nincs mese, az ösztönös megérzéseidre kell hagyatkozni, és belső útmutatód meg fogja súgni, melyik is a te köved.

Csak nézd az ékszert és figyeld, hogy mit érzel. Képzeld el, hogy hordod. Rajtad van a munkahelyeden, a metrón, buliban, vásárolsz benne, randizol .

Ha közömbösen hagy, akkor ez nem a te ásványod, nem a te ékszered.

Ha érzel egy kis belső mocorgást, bizsergést és hogy húú, de szívesen viselném, ez pont nekem készült !  – akkor viszont ne habozz, mert utólag esetleg megbánhatod, hogy elszalasztottad a lehetőséget.

Tehát összefoglalva, ha ásványi követ, vagy ékszert szeretnél választani, soha ne másokra, hanem a saját megérzéseidre hallgass ! Ez egyébként az élet más területein is hasonló módon működik.

Csakis Te tudhatod a legjobban, mi okoz neked örömet, mitől vagy elégedett, mitől vagy boldog.

Tehát ne fogd vissza magad!

https://asvanyszerelem.hu/termekkategoria/karkotok/boldog-elet-karkotok/

 

Oszd meg, ha tetszik!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .