Nagyon sokan azt gondolják, hogy az ásványok beprogramozása valami misztikus, bonyolult és varázslatos dolog, amit maguknak nem is tudnak vagy mernek elvégezni, mert hátha rosszul csinálják.

Pedig, mint az életben a legtöbb dolgot, ezt sem kell túlbonyolítani.

Kapcsolódó kép

Persze lehet úgy is, ha neked jobban esik a szertartás, akkor gyújthatsz gyertyát vagy füstölőt, de ez nem feltétlenül fontos a cél érdekében.

Valójában csak két szereplője van a tökéletes és eredményes programozásnak:  Te és az ásványod.

Minden más csak ráadás.

Íme a folyamat:

Vedd a már előzőleg megtisztított ásványt a tenyeredbe, és először csak nézd, tanulmányozd kedvesen, figyelmesen, próbáld megismerni és közelebb férkőzni hozzá, mint amikor egy új barátság kezdetekor szeretnéd a másikat alaposan megismerni, hozzáférkőzni.

Nagyon fontos, hogy szeretetet sugározz a programozni kívánt kő felé, vedd körbe gondolatban fehér vagy aranyfénnyel, lásd, ahogyan magába foglalja és élteti.

Gondolj a tiszta szeretet érzésére, és főleg ÉREZD ennek a szeretetnek az erejét, energiáját, rezgését.

Képtalálat a következőre: „heart crystal”

Szinte fürödj benne és fürdesd az ásványodat is. Most egyelőre csak ez a dolgod. Ez lehet néhány perc, de ha többet időzöl vele, az sem baj. Sőt.

Miután kialakult a kölcsönös szeretet az ásványod és közted ( és hidd el, érezni fogod, mikor jött el ez a pillanat ), jöhet a „felkérés”:

Akár gondolatban, akár hangosan, kezdj el beszélni a kövedhez vagy ékszeredhez, és meséld el, pontosan miben szeretnéd a segítségét kérni.

Legyél őszinte és nyitott, mondd el, akár egy jó barátodnak, mire vágysz, mit szeretnél elérni általa.

Igyekezz egyértelműen fogalmazni, és miközben átterjeszted kérésedet, vágyadat kedvenc ásványodnak, ( ami még mindig a tenyeredben pihen )  fontos, hogy egyfolytában érezd a szeretet érzését és azt a biztos tudatot, hogy igen, már megoldódott ez a problémám.

 A folyamat zárásaként mondj hálás köszönetet azért, hogy segíteni fog neked a célodat elérni.

Ezentúl bármikor is viseled az ásványi ékszert vagy hordod magadnál a követ, mindig emlékezz arra, hogy most együtt léteztek a szeretet hullámhosszán, és együtt teremtitek meg pozitív célodat, boldogságod egyik feltételét.

Azt mindenképpen szeretném elmondani, hogy ehhez a folyamathoz TE magad vagy a legfőbb kulcs: Az aranykulcs, ha úgy tetszik.

Ez annyit jelent, hogy a programozás hatékonyságát nem szabad negatív gondolatokkal csökkentened!

Ne legyenek kétségeid, és főleg ne türelmetlenkedj a végeredményt illetően.

Az Univerzum teszi a dolgát, ne aggódj, te csak legyél kitartó és bízzál „varázsköved” erejében!

 

Oszd meg, ha tetszik!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .