Nem azért, mert annyira gazdag vagyok, hogy én ezt is ezt megengedhetem magamnak. Bár igaz, gazdagnak tartom magam, legalábbis lelkileg mindenképpen. Ami nagyon fontos.   Az ingyen szállításnak eléggé egyszerű, mondhatnám prózai oka van:

Én magam sem szeretek szállítási költséget fizetni, amikor valamit a neten rendelek. Pont.

De alig találni olyan webshopot, ahol ne a rendelési értékhatárhoz kötve szabnák ki a szállítási díjat.

Azt mondtam , NEM ! 

Ez a weboldal legyen más, legyen egy kicsit barátságosabb, rendhagyóbb, emberbarátibb hozzáállású. Ez persze abban is megnyilvánul, hogy az egyes ékszerekről igyekszem elég sok információt adni, és folyamatosan törekszem is arra, hogy az ásványokkal és az ásványokhoz kapcsolódó lelki dolgokról is beszéljek, arról, ami szerintem mindannyiunkat  foglalkoztat, legalábbis azt, aki valóban boldog akar lenni ebben a cifra életben..

Mondhatnám azt is, hogy a boldogságod az én szívügyem.

Illetve mindannyiunk  boldogsága. Sőt, talán nem is kellene ennyire kettéválasztani, hogy én és te. Legyen inkább MI. Amit ha az életben is alkalmazunk az ÉN helyett, akkor egyből kikerülünk az egó csapdájából, miáltal máris szeretetteljesebbek, kedvesebbek és önzetlenebbek leszünk egymáshoz.

Képtalálat a következőre: „love”

Hogy ezáltal mi magunk is szerethetőbbé válunk, az már csak hab a tortán.

És az ásványok legyenek ebben segítségünkre! Az ő feladatuk, hogy megemeljék rezgésszintünket, de ha még külön meg is kérjük őket ere, pontosabban beprogramozzuk, mindennapi tanácsadóink, támogatóink és legőszintébb, leghűbb barátaink lesznek !

Az ásványok csodálatos hatásairól itt olvashatsz!

https://asvanyszerelem.hu/tudnivalok-az-asvanyokrol/asvanyok-hatasai/

Oszd meg, ha tetszik!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .