Amikor kedvenc ásványodat szeretnéd kiválasztani, talán te is azt gondolod, hogy a legeredményesebb hozzáállás az, ha a horoszkópodnak megfelelő követ választasz.

Képtalálat a következőre: „woman shopping jewels”Végignézed a csillagjegyedhez tartozó listát és a hozzá tartozó köveket, és végül csalódottan megállapítod, hogy egyik sem tetszik igazán, egyik sem fogott meg, nem érzed azt a bizonyos bizsergést és melegséget…

Hát igen. Sokan vagyunk ezzel így, érdekes módon engem sem azok a kövek fognak meg, amelyektől „elvárható” lenne, hogy a horoszkópom alapján rabul ejtsenek.

Mint a legtöbb esetben, most is az a megoldás, ha a szívedre hallgatsz!

Close-up of Heart Shape

És  nem a barátnődre, barátodra, sőt az  anyukádra sem, akik segítő szándékkal ugyan, de esetleg megpróbálnak kicsit befolyásolni.

Természetesen ilyenkor az ő ízlésükkel szembesülsz, és semmiképpen nem jó, ha hagyod magad terelgetni. Itt most a TE döntésedre van szükség.

Modell, Lány, Exponálás, Fiatal Modell

Úgy választhatod ki a kövedet, ha inkább arra figyelsz, mi zajlik a lelkedben az ásvány hatására, látványára, melyik fogott meg, melyiknél érzel valamit és melyikben tudnád magad elképzelni. 

 Ha nem ékszerről van szó, hanem kis marokkőről, amit fogni kell, akkor először vedd a kezedbe és annak alapján dönts, milyen érzés érintkezni vele. ( Mint amikor hirtelen szerelmes leszel, teljesen megmagyarázhatatlanul és logikátlanul, szíved legmélyebb érzésébe és érzékébe csöppenve.)

Ha a kő érintése során egy kis melegséget érzel, egy belső vonzalmat,  akkor a kő rezgése máris felvette a te kisugárzott rezgéseddel  a kapcsolatot és elkezdett hatni rád.

 

Nő, Lány, Szőke Haj, Szőke Nő

Hidd el, kár lenne visszautasítani, mert úgyis azt fogod végül választani.

MINDIG AZ ÉRZÉS, ÉS SOSEM AZ ÉSZ DÖNT!

Hogy pontosan hogyan is válaszd ki az ásványodat, azt pedig ebből a bejegyzésből tudhatod meg:

https://asvanyszerelem.hu/hogyan-valaszd-ki-a-neked-valo-asvanyt/

 

Oszd meg, ha tetszik!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .