Hányszor sóhajtottál föl már így vagy fakadtál ki méltatlankodva??

És pont, amikor a legnagyobb szükséged lenne a békés nyugalom áldott állapotára, akkor a legzűrösebb az életed, annyira zűrös, hogy és egyszerűen nem találsz semmiféle lehetőséget arra, hogy kicsit ellazulj. Pedig ez nem jó.

Képtalálat a következőre: „stressed woman”

No, erre valók szupergyors segélyként az ásványi kövek!

Pontosabban azok egy csoportja. Ha te is ásványszerelmes vagy, akkor nyilván tudod, hogy bizonyos ásványok rendelkeznek olyan tulajdonsággal, melyet lazítanak, békességgel és angyali nyugalommal töltenek el.♥

Ilyen kövek például a rózsakvarc, a jade, hegyikristály, tejkvarc magnezit, opál, ametiszt,  és még jó néhány  a kevésbé ismertek közül is.

Képtalálat a következőre: „jade, rosequartz”

Tehát nem kell a gyógyszeres ládáért nyúlni, ha stresszes vagy, mert itt vannak a jó öreg, ősi nyugalmat árasztó ásványok. A barátaid, a segítőid, a lelki társaid, ha úgy tetszik.

Szerezz be egyet a fentiek közül,  pont azt, amelyik neked szimpatikus, amelyikkel összhangba tudsz kerülni!  Legyen az karkötő, nyaklánc, fülbevaló vagy akár csak egy kis kő, amit a zsebedben hordasz.

S itt a lényeg, hogy jó, ha érintkezik veled ( a fülbevaló az aurán keresztül hat rád), mert csakis akkor tudja a hatását pozitívan kifejteni.

Képtalálat a következőre: „wearing jade earing”

Viseld és tudatosan érezd át a belőle áradó nyugalmat, harmóniát és kiegyensúlyozottságot.

Még jobb, ha előtte beprogramozod, mely által „megkéred” a követ, hogy békét teremtsen életedben. ( itt olvashatsz a programozásról:)

https://asvanyszerelem.hu/ilyen-egyszeruen-tudod-az-asvanyaidat-beprogramozni/

Ha rendszeresen rászánsz napi pár percet arra, hogy összhangba került a kő békés nyugalmat kibocsátó regzésével , hidd el, érezni fogod az univerzumból áradó szeretetet és jóindulatot, mely mindig a te javadra munkálkodik még akkor is, ha a stresszes napjaid ködfátyolától nem mindig vagy képes ezt meglátni.♥

Itt megtudhatod, hogyan tanácsos ásványt választanod !!

https://asvanyszerelem.hu/hogyan-valaszd-ki-a-neked-valo-asvanyt/

 

Oszd meg, ha tetszik!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .