Talán te is azok közé tartozol, akik a rózsakvarc szépséges diadalát hirdetik, és minden más kő elé helyezik. 

Képtalálat a következőre: „rosequartz”

DE elgondolkodtál már azon , hogy miért van ez így?

Én azt gondolom, hogy ez az annak önkéntelen, spontán, csodás szeretetérzésnek a földi kifejeződése, amit magunkkal hoztunk Odafentről, és amit a lenti szenny sem tud bepiszkolni.   Ez egy belső ragyogás, amin csak a szeretet tud beférkőzni, semmi más negatív értelem nem képes hatni rá.

Az a dolgunk ebben a lenti életben, hogy a környezeti hatások ellenében is a szeretet fényét mutassuk meg mindenkinek, aki csak kapcsolatban áll velünk,legyen az a postás vagy egy kéregető az aluljáróban. 

Kapcsolódó kép

A rózsakvarcot azért választjuk,mert lágyan emlékeztet rá, hogy mi a feladatunk, amit talán el is felejtetünk sokszor a napi teendőin, kis képletes háborúink során.

 ♥♥♥

De ez nem MI vagyunk, illetve nem mind MI vagyunk.

Egy részünk fönt maradt, ez a mi legbelső lényünk, benső fényünk és bölcsességünk, ami segíti meglátni a fényt magunkban!  

A rózsakvarc szeretetteljes szépségét ösztönösen választjuk, mint a földi mennyország egyfajta kifejeződését, melynek mi is részei vagyunk vagy és része is kell, hogy legyünk !

Kapcsolódó kép

Csak úgy őrizhetjük meg magunkban a boldogságot, ha soha nem hagyjuk, hogy az őszinte  szeretet lángja kialudjon a lelkünkben. ♥♥♥

 

 

https://asvanyszerelem.hu/meglepo-miert-valaszt-a-kisfiad-rozsakvarcot/

 

 

 

 

 

 

Oszd meg, ha tetszik!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .