FONTOS ! Bármilyen jellegű betegség fennállása esetén először is keresse fel orvosát !  Az ásványok nem helyettesítik, csak kiegészítik az orvosi kezelést .

Árak

A feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, tehát tartalmazzák a 27 %-os Áfát.

Szállítás, szállítási díjak:

A postai szállítás ezen weboldalon  ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL  INGYENES , amennyiben banki előreutalást követően, belföldre,ajánlott és elsőbbségi levélként kerül feladásra.

Amennyiben utánvétes postai küldeményként kéred a csomagot, ennek feladási díja 1 800,-Ft . Ez esetben a csomag átvételekor kell kifizetni a termékek vételárát a postai feladás költségével ( jelen esetben 1 800,-Ft) együtt.

 Futárszolgálat által kézbesítve

A csomagok kiszállítását a GLS futárszolgálata végzi, munkaidőben. Kérjük olyan szállítási címet adj meg, ahol munkaidőben 9-17 h között át tudod venni a csomagot. A futárszolgálat két alkalommal kíséreli meg a kézbesítést. A rendelés újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A GLS futásszolgálattal való csomagküldés díjai :

*  előre utalás esetén                       600,- Ft

*  utánvétes fizetés esetén:             1 800,*- Ft

 

A megrendelt ékszereket minden esetben biztonságos,buborékos csomagolásban küldöm, hogy a szállítás során a termék ne sérülhessen meg.

Szállítási határidő

A megrendelt ékszerek feladása a megrendeléstől számítva átlagosan 2- 4 napon belül megtörténik, amennyiben a termék raktáron van.

  A szállítási határidőről e-mailben minden megrendelés esetén mindig pontos tájékoztatást adok !

Fizetési módok

A Megrendelés kiegyenlítésére a következő módokon van lehetőség:

 • Banki átutalással

 • Közvetlen banki befizetéssel Ez esetben a vásárló a helyi bankban készpénzben fizeti be a megrendelés összegét.

Bankszámlaszám :

OTP 11773102-00015877   –     Kovács Katalin

Fontos! A “Közlemény” rovatban minden esetben kérjük feltüntetni a megrendelő nevét. Csomagodat az összeg számlánkon történő jóváírását követően szállítjuk ki. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedj megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! 

 • Utánvéttel, mely esetben az áru átvételekor kell kifizetni a vételárat a feladási költséggel együtt.

Garancia

Minden megvásárolt termékre 1 éves átfűzési, illetve javítási garanciát vállalok. 

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben egy megvásárolt karkötő vagy gyűrű gumija egy éven belül elszakadna, akkor ingyenesen újrafűzöm , előzetes e-mailben történő egyeztetésünk alapján.

A garanciális javítások, illetve csere esetén az oda-vissza postai feladás költsége a vásárlót terheli.

Jelen Általános Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazza a Kovács Katalin, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató) által üzemeltetett, www.asvanyszerelem.hu weboldalon (továbbiakban honlap) elérhető szolgáltatásnak az azt igénybevevő(k), (továbbiakban Felhasználók) általi használatának feltételeit. A honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják. A Felhasználó a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

 SZOLGÁLTATÓ:

Név:  Kovács Katalin e.v.

Székhely: 1104 Budapest Mádi u. 159.  – nem átvevőhely!

Levelezési cím   1104 Budapest Mádi u. 159.

Adószám: 54601385-1-42

Szerződés és kapcsolattartás nyelve: magyar

Telefonszám: 0630-851-8002

E-mail cím:  info@asvanyszerelem.hu

Tárhelyszolgáltató adatok, információk 

Név: Profitárhely Kft
Elektronikus levelezési cím: ugyfelszolgalat@profitarhely.hu
Telefonos elérhetőség: 36-20-254-0866

Felhasználási feltételek

Felelősség

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondtalansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

Szerzői jogok

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, grafikai elemek, stb…) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni a honlap üzemeltetőjének előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos!

Reklamáció 

Ha a termék bizonyítottan hibás, arra a Szolgáltató visszafizetést, vagy cseregaranciát vállal, amely magában foglalja a szállítási költség visszafizetését is.

Megrendelő jogosult reklamációját, észrevételeit kizárólag írásban eljuttatni az Szolgáltatóhoz..

A reklamációt a szolgáltató köteles 3 munkanapon belül megvizsgálni, az eredményéről és a további teendőkről írásban értesíteni a Megrendelőt.

Rendelés menete

 1. A termékre kattintva átjutsz a termék saját oldalára, ahol megtalálod a termék részletes leírását.
 2. Amennyiben szeretnéd megvásárolni, úgy a piros „kosárba rakom” gombra kell rákattintani.
 3. Ezután a „kosár megtekintése” gombra kattintva átjutsz a rendelésedhez.
 4. Itt fogsz látni egy részösszeget, mely a rendelésed értékét tartalmazza.
 5. „Tovább a pénztárhoz” gombbal haladj tovább.
 6. Itt a pirossal jelölt mezőket kell kitöltened adataiddal.
 7. Válaszd ki a szállítási módot.
 8. Válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot. Ez lehet banki átutalás, illetve  utánvétes készpénzfizetés.

A rendelésed leadása után kapsz egy azonnali automatikus visszaigazolást., melyet követően 1 napon belül megkapod a saját, egyénre szabott visszaigazolásodat is, benne a részletes adatokkal és a pontos fizetendő összeggel.

Személyes átvételei lehetőség:   nincs
Webáruház domain: www.asvanyszerelem.hu

A vásárló jogai , kötelezettségei

Elállási jog

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.

Az elállási jog nem érvényes, ha:

– a fogyasztó nem rendeltetésszerűen horda illetve nem megfelelően járt el a tisztítás terén.

– 14. nap után a fogyasztó nem jogosult az elállási jogra.

Szavatosság

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatokat csak és kizárólag a szállítás érdekében adunk meg a szállítást végző partnereinknek Az adatok biztonságáról gondoskodunk és mindent megteszünk az ehhez szükséges technikai feltételek biztosításáról.

Regisztrációkor kizárólag a rendeléshez  és a belépéshez feltétlenül szükséges adatokat kérjük.

Regisztrációját és ezzel együtt minden személyes adatát írásos kérés alapján bármikor töröljük.

Adatkezelési nyilatkozat 

Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.
A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges – megadandó adatok:
– név
– e-mail cím
– telefonszám
– irányítószám
– település
– utca, házszám
– emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

A webáruházban történő vásárláshoz nem szükséges regisztráció.

Az adatkezelés célja

A látogatás időpontja, az IP cím, valamint a böngésző és operációs rendszer adatainak felvétele és tárolása a rendszer működésének sajátossága, kezelésük technikailag elengedhetetlen, kizárólag statisztikai célokból, valamint az elektronikus levelek (megerősítés, visszaigazolás, postázási értesítő, ügyintézés) elküldésének biztosítása érdekében történik.

A regisztráció során a www.asvanyszerelem.hu üzemeltetőjének kezelésébe adott személyes adatok kezelésének célja a honlap szolgáltatásainak igénybevételét szolgálja, valamint a szolgáltatás biztosítása érdekében a szolgáltató és a felhasználó közötti kommunikációt biztosítja. Ezen adatok összesített, statisztikai célú felhasználására kerül sor.

Az Ön által megadott, kapcsolattartásra szolgáló adatokat megfelelő elővigyázatossággal tároljuk, és kizárólag a következő célokra használjuk:

– megrendelései kezelése;

– értesítések és hírek küldése szolgáltatásainkról

– más, megítélésünk szerint az Önt valószínűleg érdeklő információk, ajánlatok küldése a

www.asvanyszerelem.hu  oldalhoz kapcsolódó témakörben.

Az adatkezelő a fent megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem kezeli. Az így megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.

Kéretlen levelek

Az adatkezelő soha, semmilyen indokkal vagy módon nem küld ki kéretlen e-maileket (SPAM). Kizárólag olyan email címekre küldünk ki e-maileket, amelyeknek a tulajdonosa a weboldalunkon történő regisztrációval és a weboldal Felhasználási feltételeinek elfogadásával erre engedélyt adott.

Az adatokhoz hozzáférők köre, adatfeldolgozók

A weboldal nem bocsájtja rendelkezésére a felhasználókra vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek, és nem vállal kiküldést külső cégek vagy személyek számára vagy nevében.

A felhasználók által megadott személyes adatokhoz, valamint a technikai működés miatt automatikusan megismert adatokhoz kizárólag az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá. Személyes adatokat harmadik személyeknek az adatkezelő nem ad át.

Ez nem vonatkozik az esetleges, törvényben előírt, kötelező adattovábbításokra. Az adatkezelő az egyes hatósági adatkérések teljesítése előtt minden egyes adat tekintetében megvizsgálja, hogy valóban fennáll-e az adattovábbítás jogalapja szükség esetén kikéri az adatvédelmi biztos véleményét. Szándékaink szerint Nem nyilvános, és harmadik személy számára nem hozzáférhető a megrendelőink felhasználói e-mail címe.

A felhasználók személyes adataik kezelésével kapcsolatos jogai, az adattörlés

A felhasználó bármikor leiratkozhat az adatkezelő levelezési listájáról, és ebben az esetben nem fog az adatkezelőtől semmilyen további információt, ajánlatokat kapni.